Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Marga van Merriënboer neemt afscheid van de Zonnebloem.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Marga van Merriënboer neemt weliswaar afscheid van de Zonnebloem, maar alleen als bestuurslid. Gelukkig blijft zij nog aan als vrijwilliger.

Maar ook houdt zij de portefeuille “PR & Contacten met de Leuning“ nog even onder haar hoede.

In het voorjaar van 2007 is Marga bij de Zonnebloem gekomen nadat er een vacature voor een bestuurslid in de Baarnsche Courant stond. Vanaf dat moment is de Zonnebloem haar “kindje” geworden. Met passie en grote inzet heeft zij naast PR ook bezoekwerk gedaan, activiteiten georganiseerd en de organisatie van het 30 jarig jubileum gecoördineerd. Voordat de huidige voorzitter kwam heeft zij ook enige tijd de voorzittershamer gehanteerd.

In 2015 wilde zij ook afscheid nemen, omdat er in die periode wel erg veel op haar bordje terecht kwam. Maar in overleg met Michell, de voorzitter, kon zij gelukkig in aangepaste vorm nog een tijd blijven. Ook het afgelopen jaar is zij nog aangebleven om nieuwe bestuursleden in te werken en aanwezige kennis aan over te dragen.

Meer dan 10 jaar heeft zij met hart en ziel zich ingezet en hebben we haar leren kennen als een warme en actieve vrouw. Goed in het organiseren van activiteiten, gedreven tot dat alles perfect geregeld was.

Ook haar huis stond regelmatig gastvrij open voor gezellige DB vergaderingen. Door jouw enthousiaste verhalen was het altijd moeilijk om binnen de geplande vergadertijd tijd te blijven.

Marga, bedankt voor deze vele en mooie jaren, door alle vrijwilligers en bestuursleden van de Zonnebloem afdeling Baarn.

 

Jeannette van de Veen

035-5414876
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken