VRIJWILLIGERSMARKT 3 JUNI

Ook de Zonnebloem afdeling Barendrecht staat op de Vrijwilligersmarkt op 3 juni van 12.00-15.00 uur

Wilt u graag iets voor uw medemens betekenen? Dan is vrijwilligerswerk misschien iets voor u. Op zaterdag 3 juni 2023 heet ik u graag van harte welkom in het gemeentehuis op de vrijwilligersmarkt Barendrecht Doet!, dé plek waar (vrijwilligers)organisaties en vrijwilligers elkaar treffen.

U kunt van 12.00 tot 15.00 uur kennismaken met verschillende organisaties die zich op sociaal, cultureel en/of maatschappelijk gebied inzetten voor onze Barendrechtse samenleving. Zo kunt u zich volledig oriënteren op vrijwilligerswerk dat bij u past.

Wilt u iets één op één doen of in groepsverband, iets sociaals of iets in de natuur, een paar uur per week of incidenteel? Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen passend vrijwilligerswerk te vinden is. Zo maken we Barendrecht samen nog mooier! Een bezoek aan de vrijwilligersmarkt Barendrecht Doet! is gratis en de koffie en thee staan voor u klaar. 

Yvonne Ahlrichs

0180622126
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?