Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Actie Jumbo "Doe mee en doneer een diner"

Zonnebloem afdelingsnieuws

Supermarktketen Jumbo heeft een actie georganiseerd waarbij klanten een gerecht doneerden aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken met Kerstmis.

De afdeling Bathmen van de Zonnebloem heeft recent meegedaan aan de landelijke actie van de Jumbo "Doe mee en doneer een diner". Dankzij deze actie hebben duizenden mensen in heel Nederland genoten van een kerstmaaltijd en lokaal is dit gebeurd in samenwerking met Jumbo, Flora 2 in Deventer-Colmschate. 

 Een aantal weken lang hebben klanten van Jumbo, tijdens het boodschappen doen, een speciale coupon afgerekent, die goed is voor een voor-, hoofd- of nagerecht. Jumbo heeft elke twee gedoneerde gerechten aangevuld met een derde gerecht. Alle ingrediënten zijn in pakketten verdeeld onder goede doelen. Honderden afdelingen van de Zonnebloem hebben zo een gezellig kerstdiner of -lunch bereid voor een klein groepje deelnemers. 

In Bathmen waren er 14 gasten en 6 vrijwilligers en deze vrijwilligers hebben de tafels geheel in kerstsfeer gebracht, voor de gasten gekookt en vervolgens ook zelf de bediening voor hun rekening genomen.

Zowel de gasten, als de vrijwilligers, hebben genoten van dit diner, dat in de kookruimte van het Dorpshuis "Braakhekke" werd klaargemaakt. 

Bedankt Jumbo Colmschate voor de geweldige samenwerking!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Roelie van Erven

0570-541202
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken