Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Beltrum start met een jongeren groep

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ben je jong en heb je een lichamelijke beperking? Wil je toch graag leuke dingen ondernemen en/of nieuwe contacten opdoen? Geef je op voor de jongerengroep!

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke beperking, die graag iets wil ondernemen, maar die soms een paar extra 'gezonde handen of benen' of een duwtje nodig heeft. 

De Zonnebloem, afdeling Beltrum wil binnenkort starten met een jongeren groep (jong van geest) om gezamenlijk activiteiten op touw te zetten, die ook bij jou passen!

Download de uitnodiging hier. 

Enkele suggesties om te organiseren zijn:

 • Rolstoel- wandeltocht of fiets- scootmobieltocht met een picknick.
 • Creatieve bijeenkomsten bv. schilderen, beeldjes maken van gips of klei, sieraden maken of vilten - zeepjes maken.
 • Zwemmen of een andere bewegingsactiviteit.
 • Spelletjesmiddag bv Cluedo - Risk - Kolonisten van Catan etc.
 • Middagje winkelen - of gezamenlijk eten - een terrasje pikken.
 • Bezoek aan musea, theater of evenement. 

Kortom, we hebben genoeg ideeeën en wellicht kun je hier je eigen wensen nog aan toevoegen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, leeftijdscategorie, interesses en mogelijkheden, kunnen we samen één of meerdere groepjes gaan vormen. Deelnemers van de Zonnebloem worden, is helemaal gratis en voor deelname aan activiteiten, betaal je een eigen bijdrage. Leeftijd vanaf 18 jaar tot ...

Belangstelling? 
Voor informatie of aanvraag van een aanmeldingsformulier:
Secretariaat Linda Tiggeloven
06 13 33 39 96
zonnebloemlinda2017@gmail.com
www.zonnebloem.nl/beltrum
facebook.com/dezonnebloembeltrum

 

 

Linda Tiggeloven

0544464306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Kunst en cultuur
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk
 • Evenementen en festivals