Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Afscheid, huldigingen en een nieuw bestuur tijdens de jaarvergadering

Zonnebloem afdelingsnieuws

Maandag 29 januari hebben we de jaarvergadering gehouden van het jaar 2017. Dit was een bijzondere avond voor de vrijwilligers van de afdeling Zonnebloem Beltrum.

Er waren helaas 4 vrijwilligers die afscheid namen na vele jaren als vrijwilliger te hebben deelgenomen. Tevens waren er deze avond een aantal huldigingen. De insignes werden uitgereikt door Vincent Elferink, voorzitter van de regio Oost Achterhoek.

Het nieuwe bestuur van de Zonnebloem Beltrum treedt in de voetsporen  van het voorzitterschap van Ine Dibbelink, na 9 jaren te hebben volbracht.

Op de foto's kunt u een glimp opvangen van deze bijzondere avond in hartje Beltrum, de kapel in het Hassinkhof. Bekijk de foto's via deze link. 

Wilt u meer weten over de Zonnebloem Beltrum? Neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons via het aangegeven telefoonnummer.

Linda Tiggeloven

0544464306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals