Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Carnaval 2018

Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 ging carnavalsvereniging de Belhamels op ziekenbezoek met de Zonnebloem afdeling Beltrum.

Samen met prins Joost en adjudant Menno, de dames en begeleiders gingen we op pad. Voorafgaande was er een telefonische afspraak gemaakt of we mochten komen bij de mensen thuis.

Er werden 10 mensen verrast met een mooie fruitschaal. Zieken en mensen met een lichamelijke beperking werden benaderd. Dit is zeer confronterend maar ook zeker een ontspannend moment met wederzijdse mooie gesprekken.

Een onderdeel dat steeds naar voren kwam in de gesprekken was de beperking in het sociale gebeuren van de persoon die bezocht werd. Activiteiten en clubs worden geminderd deels omdat het vermoeiend is, anderzijds omdat het lichamelijk gezien niet meer kan.

De Carnavalsvereniging is dankbaar dat we welkom waren en een kijkje mochten nemen in het leven en welzijn van de zieke en/of lichamelijk beperkte "Belhamel". Alaaf.

Alle goeds gewenst van De Belhamels en de Zonnebloem Beltrum.

Linda Tiggeloven

0544464306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals