Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Hart voor de Achterhoek!

Vanaf 22 mei is het weer mogelijk om te stemmen op de Rabobank - Hart voor de Achterhoek actie. Wij als Zonnebloem afdeling Beltrum hebben ons aangemeld voor deze actie van de Rabobank.

Hart voor de Achterhoek!

Vanaf 22 mei is het weer mogelijk om te stemmen op de Rabobank - Hart voor de Achterhoek actie.
Wij als Zonnebloem afdeling Beltrum hebben ons aangemeld voor deze actie van de Rabobank.

Wie kunnen er meedoen?
Iedereen die op 1 april a.s. 'lid' is en de leeftijd heeft van 16 jaar of ouder bij de Rabobank kan hieraan mee doen. Maar je bent niet automatisch lid als je een rekening hebt bij de Rabobank in de regio Noord en Oost Achterhoek. Je kunt je actief aanmelden. Dit kan via de deze LINK. Twijfel je of je lid bent? Meld je dan nogmaals aan via de link, de Rabobank zoekt dan wel uit of je mogelijk al lid was.

Wanneer kun je stemmen?
Vanaf 22 mei tot en met 6 juni kun je stemmen op de deelnemende stichtingen en verenigingen. Je moet 5 stemmen in zetten met een maximum van 2 op jouw favoriet.
Wij zouden graag zien dat je twee stemmen aan de Zonnebloem afdeling Beltrum geeft 🌻

Waarvoor vragen wij jouw stem?
Zonnebloem Beltrum zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. We organiseren met onze vrijwilligers jaarlijks diverse activiteiten in Beltrum om het leven voor deze mensen wat leuker en meer dynamisch te maken. Stem daarom op de Zonnebloem Beltrum want er kan zoveel meer dan je denkt!

We willen iedereen alvast bedanken die zijn of haar stem op de Beltrumse Zonnebloem gaat uitbrengen!

Linda Tiggeloven

0544464306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals