Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligers in het zonnetje

Wij willen via deze weg de betreffende personen nogmaals in het zonnetje zetten en ontzettend bedanken voor alle jaren inzet als vrijwilliger voor de Beltrumse Zonnebloem afdeling.

Afgelopen jaarvergadering, welke heeft plaatsgevonden in januari, heeft de Zonnebloem Beltrum helaas afscheid genomen van vier vrijwilligers. Wij willen via deze weg de betreffende personen nogmaals in het zonnetje zetten en ontzettend bedanken voor alle jaren inzet als vrijwilliger voor de Beltrumse Zonnebloem afdeling. Wij zijn dankbaar dat we namens hen de Zonnebloem activiteiten kunnen voortzetten in Beltrum.

Paulien Ribbers, maar liefst 48 jaar heeft zij zich actief ingezet én heeft zij de Beltrumse Zonnebloem mee opgericht. Wil Spilman, zij heeft zich ca. 20 jaar ingezet met name als secretaris. Lies te Boome, zij heeft verscheidene bestuurlijke functies gedaan en is totaal 25 jaar vrijwilliger geweest. Cilia Tackenkamp, ongeveer 18 jaar actief geweest als o.a. bestuurslid vakantie. Dames bedankt nogmaals voor alles!

De vrijwilligers die werden gehuldigd waren: Paulien Ribbers, 48 jaar met een gouden speld voor bijzondere verdiensten. Anneke Wiegerinck, 25 jaar vrijwilliger met een gouden speldje welke zij in ontvangst mocht nemen. Ine Dibbelink, 10 jaar vrijwilliger mocht een zilveren speldje ontvangen. Zij heeft 9 jaren als voorzitter gediend en blijft vrijwilliger. Mariet Hulzink (nog steeds actief) mocht ook een gouden speldje in ontvangst nemen vanwege haar 25 jaren als o.a. vrijwilliger in het meegaan met de Zonnebloem vakanties. Lies te Boome ontving een gouden speldje voor bijzondere verdiensten vanwege haar 25 jaar als vrijwilliger.

Het was een topavond en tegelijkertijd raar om van sommigen afscheid te nemen binnen het clubje vrijwilligers.

 Foto jaarvergadering van januari in Kapel van de Hassinkhof met Vincent Elferink, voorzitter van Regio Oost Achterhoek. Hij heeft de speldjes uitgereikt op deze bijzondere avond. 

v.l.n.r. Mariet Hulzink, Lies te Boome, Cilia Tackenkamp, Vincent Elferink, Wil Spilman, Paulien Ribbers en Ine Dibbelink.

Anneke Wiegerinck ontving bloemen en een speldje thuis.

Linda Tiggeloven

0544464306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals