Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst Zonnebloem Bennekom

dscn8305jpg

Op maandag 13 januari was er weer een traditioneel en gezellig samenzijn van ca 70 mensen – deelnemers/gasten en vrijwilligers – in de Broek - Akker. Er was zeer veel animo dit jaar!

De nieuwe voorzitter Wim Zeeman memoreerde enkele wapenfeiten van het afgelopen jaar , zoals natuurlijk het 25 jarig jubileum en de vakantie in september naar Hoogeloon (N Brabant). Daarnaast stond hij stil bij de korte (dag) tripjes, de vlegelmarkt en de Dickensfair. Ook dankte hij de diverse sponsoren die van alles in natura en/of financieel hadden en hebben mogelijk gemaakt. Tenslotte schetste hij de uitnodigende plannen voor het komend jaar.

De inwendige mens was goed verzorgd dankzij een professioneel organisatie comité.  De gezelligheid kreeg een extra impuls dankzij  de muzikale omlijsting van 2 heren die de mondharmonica en accordeon professioneel bespeelden. Het hele gezelschap zong en deinde enthousiast mee.

Goed voorzien en na het hernieuwen van de bekende contacten ging ieder eind van de middag weer zijns /haars weegs.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Carla Hilberink

06-15489677
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken