Höfteballooning

Zonnebloem afdelingsnieuws

7e Editie Höfteballooning 2016 16 / (17 reservedatum) september 2016

Höfteballooning is een jaarlijks terugkerend evenement in Hof van TWENTE. Ballonspektakel, uniek voor de regio!

De 7e editie in 2016 zal plaatsvinden op een van de prachtigste locaties van Twente namelijk Kasteel Warmelo te Diepenheim. Dit biedt de mogelijkheid om het kasteel en haar schitterende tuinen op een unieke manier van boven te bewonderen.

Vanaf 15.00 uur  kunt u niet alleen genieten van de vele heteluchtballonnen die tijdens de Höfteballooning opstijgen, maar eveneens van verschillende luchtvaartdisciplines. Paramoteurs, modelballonnen, modelvliegtuigen en live muziek van Die Stadlfreunde. 

Tegen 22.00 uur gaat het bekende lichtfestijn Glow in the Dark van start. Wederom mogelijk gemaakt door So Nice Light & Show Equipment uit Hengevelde.  Lichtgevende ballonnen kleuren deze avond de lucht. Met de branders van de ballonnen en bijpassende licht / lasershow + muziek belooft het weer een spectaculair schouwspel te worden, waar jaarlijks honderden mensen op af komen. 

Kortom een spectaculair evenement dat u gezien móet hebben! 

Entree: gratis

 

Meevaren? 

 

Ik probeer de ballon te reserveren voor dit evenement en heb waarschijnlijk al één gast met een beperking, de ballon heeft plaats voor twee mensen met een beperking, als jullie iemand weten die hier belangstelling voor heeft geef het mij dan zo snel mogelijk door. Naast de Zonnebloemdeelnemers kunnen er per persoon nog twee passagiers mee, waaronder één begeleider die de gast evt. kan helpen bij problemen. Hieronder het financiële plaatje

 

Vaart met aantal personen

Kosten 2016*

2 deelnemers met een lichamelijke beperking + 2 vrijwilligers

€ 300,- (deelnemer: € 150,-, vrijwilliger: gratis)

2 deelnemers met een lichamelijke beperking + 2 vrijwilligers + 2 passagiers

€ 500,- (deelnemer: 100,-, vrijwilliger: gratis, passagier: € 150,- )

 

 

Ook is het misschien mogelijk met gasten te gaan kijken, ook dit graag even melden, zodat er iets geregeld kan worden.

Joannettha Ros

0620019973
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk