Zonne(bloem)diner

De gasten en vrijwilligers hebben bij Non Plus Ultra weer volop genoten van een overheerlijk Zonne(bloem)diner en een gezellig samenzijn.
Een avond genieten van lekker eten en een verrassing. Vanaf 17.00 uur waren we van harte welkom bij Restaurant Non Plus Ultra.
De avond begon met een glaasje bubbels of Jus d'Orange. Daarna kregen we een geweldig 3 gangen diner.
Het diner bestond uit:
Voorgerecht:
Kippensoep met veel kip en tomatensoep met veel balletjes en daarbij kleine broodjes met kruidenboter.
Hoofdgerecht:
Allemaal kleine gerechtjes zoals: boontjes met spekjes, broccoli, verse appelcompote, stoofpeertjes, gebakken aardappeltjes, frietjes, aardappelrosetjes, mayonaise, varkensrollade gevuld met gehakt en kipfilét met champignonroomsaus. Allemaal even heerlijk en er werd goed van gegeten.
Nagerecht:
Verschillende soorten bavarois met aardbeiensaus, slagroom, monchoutaart en natuurlijk ijs. Het ijs werd binnen gedragen op grote borden met daarop sterretjes die branden.
Tijdens het diner was er nog een verrassing. Accordeonist Rinus speelde veel leuke liedjes uit de "oude doos", iedereen kon gezellig mee zingen.
Vrijwilligster Nell de Zwart ontving een oorkonde en speld voor 10 jaar vrijwilliger.
We hebben weer een hele geslaagde avond gehad. Alle gasten hebben genoten en gingen voldaan weer naar huis. Veel dank aan de organisatie en aan de bediening, kok en eigenaar van Non Plus Ultra.