Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Op safari in de Beekse Bergen

safaritocht-oktober-2021-1jpg

Het was een mooie herfstdag, donderdag 14 oktober. Na een korte bustocht vanuit Berkel-Enschot wachtte onze Zonnebloemgasten die dag een hartelijk en gastvrij onthaal in de Beekse Bergen.

Na een kop koffie met heerlijk gebak, een parkwandeling en een goed verzorgde lunch begon de echte safari. Een aantal gasten stapte in de safaribus voor een tocht door het park. Een ranger vertelde volop wat er al rijdend door het park zoal te zien was: giraffen, zebra’s, buffels en talloze andere uitheemse dieren konden vanuit de bus worden waargenomen. Onze rolstoelgasten konden al varend vanaf de safariboot genieten van het park, eveneens begeleid door een goede ranger. Tot slot werd onze Zonnebloemgasten getrakteerd op een boeiende roofvogelshow, waarin de valkenier iedereen meenam in de imposante wereld van de roofvogels.

Prachtig weer en een uitstekende onderlinge stemming: dat maakte het weliswaar vermoeiende, maar gezellige dagje Safaripark tot een geweldig succes.  

 

Marij de Corti

0658830389
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?