Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geen muziek, wel pepernoten en chocola

sintcadeau-2021-2jpg

Helaas moest de geplande ontspanningsmiddag van vrijdag 12 november vanwege de toenemende coronabesmettingen worden gecanceld en het muzikale optreden van Anja en Koen naar een latere datum verschoven

De pijn werd gelukkig een beetje verzacht doordat Sinterklaas – daags voor het weekend dat hij zou arriveren in ons land – alvast een aantal kleine presentjes door zijn hulppieten had vooruit gezonden om door de Zonnebloemvrijwilligers bij de gasten in ons dorp te bezorgen. De pepernoten, speculaas en chocoladeletter – vergezeld door een welgemeend Sintgedicht – vielen niet alleen bij iedereen in de smaak, maar werden ook zeer gewaardeerd.

 “Als gast hebt u het gehele jaar door

bij de Zonnebloem een streepje voor.

Bezoek van een vrijwilliger en andere leuke dingen

zoals busreisjes of een middag meezingen.

Zeker in de coronatijd staat de Zonnebloem klaar

dus nu ook met Sinterklaas weer een lief gebaar”.

 

Marij de Corti

0658830389
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?