2015 Juni Concert Muziek Jong voor Oud

Zonnebloem afdeling

Dit concert van jonge mensen uit de EU is laagdrempelig en is geschikt voor klassieke muziekliefhebbers maar ook voor mensen die nog nooit klassieke muziek hebben beluisterd.

Concert Muziek Jong voor Oud

Het provinciale Zonnebloemafdeling Noord Brabant bestaat 40 jaar. Dit is de rede dat we dit concert op 18 juni 2015 aangeboden kregen. De organisatie “Muziek Jong voor Oud” willen graag een verbinding leggen tussen jongeren en ouderen én de ouderen kennis laten maken met klassieke muziek.

Voor de pauze traden twee jongeren op, één met een atlviool en één met een cello. Zij komen oorspronkelijk uit Rusland en studeren nu aan de conservatorium in Maastricht. Ze maken samen prachtige muziek. We kregen o.a. muziek te horen van Beethoven, Mozart, Bizet en Brahms.

Na de pauze traden 2 jongens op. Eén zat achter de piano en de andere zong liedjes. We kregen nu een heel ander repertoire te horen. We kregen liedjes te horen van Wim Sonneveld, Frank Sinatra, Louis Armstrong en Vader Abraham. Degene die zong was tevens een leuke entertainer. De meeste in de zaal zongen of neuriede gezellig mee.

Om 15.00 was het concert afgelopen en ging iedereen weer, met een glimlach naar huis.

Groetjes,

Carla van Eldijk

Maria Maassen

0652520981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk