2016 Nieuwjaars bijeenskomst

Zonnebloem afdeling

Elk jaar houdt de Zonnebloem afdeling Best haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Dit jaar was dat op vrijdag 8 januari 2016.

Terugblik 2015 en vooruitkijken naar 2016

De voorzitter, Carla van Eldijk blikt tijdens de nieuwjaarsreceptie terug naar het jaar 2015 en kijkt vooruit naar 2016. In 2015 zijn er wederom weer veel gasten thuis bezocht door onze vrijwilligers. Verder waren er leuke activiteiten georganiseerd, zoals naar de Hermitage in Amsterdam, picknicken, naar een theatervoorstelling, wellness middag en de Sinterklaasmiddag.

Voor 2016 zijn er ook weer leuke activiteiten in het verschiet. Zoals een knutselmiddag, de jaarlijks terugkerende picknick en een Kerstfeest. Dit alles is alleen te realiseren door de geweldige inzet van onze vrijwilligers! En niet te vergeten onze sponsoren, de collectanten en lotenverkopers.

 

Jubilaris

Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden de jubilarissen altijd in het zonnetje gezet. Dit jaar heeft de Zonnebloem afdeling Best maar één jubilaris en dat is Mariet van de Sande. Zij is inmiddels al weer 10 jaar actief als vrijwilligster. Trouw bezoekt ze haar vrijwilligster.

 

Gezellige middag

Na de presentatie met foto’s en een toast werd er met elkaar gekletst. Met 80 personen was het, in de Prinsenhof weer een gezellige middag. Niemand ging met een lege maag naar huis, want er werd eerst nog een lekker frietje gegeten.

 

Informatie

Onze afdeling is een actieve vereniging met 70 vrijwilligers en 100 gasten. De Zonnebloem is actief voor mensen met een lichamelijke beperking. Wilt u informatie wat wij voor u als gast kunnen betekenen? Of wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor de Zonnebloem? Neem dan vrijblijvend contact op met onze contactpersoon bezoekwerk, Wilma Paans, 06-10233448, of per mail: wilpaans@hotmail.com

Klik op de link voor de gehele powerpoint met alle fotos van 2015

Maria Maassen

0652520981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk