Paas-crea middag in Prinsenhof

Zonnebloem afdeling

Woensdagmiddag 23 maart hebben we een super leuke Paas-crea middag in Prinsenhof gehad.

Beste Allemaal,

Afgelopen woensdagmiddag 23 maart hebben we een super leuke Paas-crea middag in Prinsenhof gehad.

Het begon al bij binnenkomst daar werden we goed ontvangen door de vrijwilligers en er was al een leuke gezellige sfeer. De zaal was enorm leuk versierd en de tafels heel leuk aangekleed en bedekt met de leukste knutselspullen.

Wij hadden de keus uit vier knutselwerkjes, nl, Washandkuikentjes maken, Eierdoosjes versieren, Kleurplaat kleuren voor volwassenen en Paasbloemstukje maken. Twee van de vier dingen mocht je maken.

Iedereen was zo enthousiast dat vele al begonnen waren voor dat de koffie/thee rond gebracht was, maar door Carla was dit snel opgelost en na een leuk welkomst woordje van haar hebben we eerst genoten van een lekkere kop koffie/thee en een overheerlijke feeststol.

Hierna begonnen de handen te kriebelen en gingen we snel aan de slag. Er werd gezellig gekletst en bovenal kwamen er al snel hele leuke kunststukken op tafel te staan.

Tijdens de pauze werden we weer getrakteerd op veel lekkers en hierdoor kregen wij zoveel energie dat we snel aan ons tweede knutselwerkje begonnen.

Voor dat we het wisten was de middag al weer om en kon iedereen moe maar voldaan en met hele leuke paasstukjes naar huis.

En ik denk dat ik wel voor iedereen kan spreken en zeggen: “Beste vrijwilligers wat hebben jullie ons weer een gezellige, leuke en fantastische middag bezorgt”! Dank daar voor.

Voor iedereen hele fijne Paasdagen en tot de volgende keer.

Een warme groet,

Fien

Maria Maassen

0652520981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk