Dagje shoppen in Woensel

Zonnebloem afdeling

Deze woensdag gaan we winkelen. Om 10:00 uur worden alle gasten opgehaald door een vrijwilliger. Na aankomst gaan we eerst koffiedrinken. Daarna kan er gewinkeld worden tot 12:30 uur. Iedereen kan dan

Op 8 november verzamelden we met 30 gasten, 17 vrijwilligers van de Zonnebloem bij Queen Bee in Eindhoven.
Daarnaast hadden versterking van 6 medewerkers van de SNS bank die ook elk een gast hadden opgehaald in Best en deze de hele dag begeleidden. Met een bodywarmer van de Zonnebloem waren ook zij goed herkenbaar.
Eerst maar eens lekker met zijn allen aan de koffie of thee met een dikke plak cake. De sfeer zat er gelijk goed in en iedereen had het naar de zin.
De Queen Bee zat gelijk vol en er waren zelfs mensen van buitenaf die voor ons aan een ander tafeltje wilden gaan zitten, zodat een gaste met bed en al ook naar binnen kon.
Maria Maassen hield een kort praatje om iedereen te verwelkomen en uit te leggen hoe de dagindeling eruit ging zien.
Na de koffie gingen we het winkelcentrum in om eens uitgebreid te kijken en te kopen. Het was een drukte van belang in sommige winkels 
Bij de SNS bank in het winkelcentrum wachtte nog een presentje voor de gasten en de vrijwilligers: een hartstikke leuk gebaar! Tevens mochten we gebruikmaken van hun toilet, indien nodig.
Na al dat shoppen had iedereen wel weer zin in een lunch, die we ook in de Queen Bee gebruikten: een heerlijke tomatensoep, brood met ei en kaas, een kroket, rauwkost en wat te drinken erbij. Nou dat ging er goed in.
Na deze uitgebreide lunch konden de gasten kiezen, of ze nog even wilden shoppen of dat ze naar huis wilden gaan.
Mijn gasten wilden nog even doorgaan met winkelen, dus hebben we dat lekker gedaan.
Na afloop heb ik de inkopen van 1 van mijn gasten ook maar even in haar huiskamer gezet, want zij had echt genoten van het uitgebreid kunnen winkelen.
Al met al een heel geslaagde dag voor iedereen om op terug te kijken.

Vrijwilligers en bestuur, heel erg bedankt.

Maria Maassen

0652520981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk