Met “Het ándere bedrijfsuitje” naar Safaripark de Beekse Bergen

zonnebloem-synfra-december2018jpg

De Stichting Synfra uit Den Bosch wilde graag met gasten van de Zonnebloem naar Safaripark de Beekse Bergen en had hiervoor contact opgenomen met het hoofdkantoor van de Zonnebloem in Breda.

De afdeling Best had én gasten én vrijwilligers die graag mee wilden en zo gingen we op donderdag 20 december 2018 met 7 gasten en 2 vrijwilligers naar De Beekse Bergen.

Het weer voorspelde niet heel veel goeds voor de middag, maar we hebben het op een klein buitje na droog gehouden.

We werden ontvangen door 7 enthousiaste werknemers van Synfra die voor onze gasten rolstoelen en voor iedereen koffie of thee met een grote punt appeltaart hadden geregeld.

Daarna gingen we op weg door het park.

Er was wrs. een okapi (?) overleden en 2 leeuwinnen hadden hieraan een heerlijk maaltje.

Verder hebben we olifanten, giraffen, pelikanen, apen, zebra’s, krokodillen, nijlpaarden, neushoorns en pinguïns gezien. Ik zal nog wel een aantal dieren zijn vergeten, maar het was prachtig om deze dieren buiten te zien in grote ruimtes.

Bij de roofvogelshow hebben we een tijd staan kijken en luisteren naar de uitleg over de roofvogels en hun gedrag.

Het was een bijzonder mooie middag. Iedereen heeft volgens mij erg genoten en na een laatste kop koffie of thee kregen iedereen van Synfra een mooie paraplu en een dopper fles, hebben we afscheid genomen van elkaar en zijn we weer naar huis gereden.

Ik wil hierbij de stichting Synfra en het hoofdkantoor van de Zonnebloem namens de gasten en de vrijwilligers hartelijk bedanken voor deze geweldige middag.

Mirjam Ophorst

 

Zie ook https://synfra.nl/kerstgroet/

Maria Maassen

0652520981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk