Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagje uit met Zonnebloemauto groot succes

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 6 september hebben wij als afdeling Beverwijk 'onze' prijs verzilverd: wij zijn met drie gasten een dagje uit geweest met een heuse Zonnebloemauto.

Wij hebben drie dames uit Beverwijk opgehaald voor een verrassingstochtje. Eén dame rolstoelafhankelijk uit Akerendam, één met een opklapbare rolstoel uit Huis ter Wijck en één dame uit de Raep.

Nadat alles en iedereen vastgezet was in de prachtige auto gingen wij om circa half twaalf op weg naar Bergen aan Zee. Daar hebben wij koffie met appeltaart genomen op het terras boven het zee-aquarium. Het zee-aquarium zelf zijn wij niet in geweest. Onze gasten kozen voor een vervolg van de autorit richting Schoorl en Groet. Onderweg genoten de dames van de natuur en kwamen de nodige herinneringen aan vroeger naar boven.

In Groet hebben weer een terras opgezocht, ditmaal het restaurant tegenover de Bokkesprong. Hoewel de Bokkesprong zelf gesloten was, mochten wij wel gebruik maken van het invalidentoilet.

Na de late lunch was het alweer tijd voor de terugreis. Gekozen werd unaniem voor de toeristische route via Schoorl, Bergen, Egmond en Castricum.

Nadat de dames weer netjes thuis gebracht waren kon de Zonnebloemauto ook weer ingeleverd worden.  

Het was een prachtige dag, lekker weer en tijdens de lunch in Groet brak zelfs de zon even door.

Riny Conijn

06-30121764
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken