Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem is jarig! 70 jaar!

Chocolaatjes en hartewenskaarten voor de week van het Bezoekwerk

Op donderdag 17 januari, de verjaardag van de Zonnebloem, start de Week van het Bezoekwerk. Ook onze afdeling probeert met zoveel mogelijk bezoekvrijwilligers zoveel mogelijk huisbezoeken te realiseren. Zodat onze minst zichtbare activiteit voor even 'in het zonnetje' wordt gezet. Iedere bezoekvrijwilliger krijgt 2 Zonnebloemchocolaatjes. Lekker voor bij de koffie tijdens het bezoek. Daarnaast kunnen vrijwilligers een hartenwenskaart meenemen naar hun bezoek. Het thema van het jubileumjaar is in de kaart verwerkt. Op de rechter binnenzijde kun je een hartewens voor de gast schrijven. Bezoekvrijwilligers kunnen de chocolaatjes afhalen bij de balie van het Kennemer Theater, vanaf zaterdag 12 januari van 11.00 tot 14.30 en dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Riny Conijn

06-30121764
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken