Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Samen patatje eten !

Zonnebloem afdeling

Kern Heinenoord organiseerde bezoek aan plaatselijke snackbar.

Op 21 april bezochten 12 gasten en 7 vrijwilligsters uit de kern Heinenoord de plaatselijke snackbar. Dit in het kader van ''een uitje op maat" dat door de Zonnebloem als nieuwe activiteit wordt gepromoot.

Enkele vrijwilligers hadden met de plaatselijke snackbarhouder geregeld dat de gasten van de Zonnebloem tegen een zeer schappelijk gereduceerde prijs konden genieten van patat, diverse snacks en een ijsje. Van de 22 gasten hadden zich 12 aangemeld. Dit extra uitje dicht bij de deur werd bijzonder op prijs gesteld. Gasten konden elkaar ontmoeten en bijpraten. 

Deze gelegenheid werd tevens benut door veel vrijwilligers om samen met hun gasten te zijn en elkaar nog beter te leren kennen. Prima voor de saamhorigheid en een waardering voor elkaar. 

Complimenten voor degenen die dit organiseerden.

Nico Buissing

0186-602726
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken