De Eerste Kien-middag maart 2015

Zonnebloem afdeling

Op verzoek van de Gasten van onze afdeling werd er een Kien-middag georganiseerd op 24 maart 2015 j.l. locatie Den Tipmast te Bladel.

Vandaag werd er voor het eerst een Kien-middag georganiseerd door De Zonnebloem Afdeling Bladel. Dit op uitzonderlijk verzoek (via enquête) van de Gasten! Het werd een gezellige middag die om 13:00 begon en waarbij 41 gasten en 11 vrijwilligers aanwezig waren. We begonnen met koffie en thee met een heerlijke wafel met rozijnen zelf gebakken door Annie Plasmans. Iedereen vond de wafel heerlijk. Daarna werden de kaarten uitgedeeld en konden we beginnen met een proefrondje. Dit omdat er mensen bij waren die nog nooit gekiend hadden. Omdat niet iedereen goed kon horen of de kaarten kon bijhouden zaten er bij elke tafel twee vrijwilligsters. Eerst moest je een rijtje vol hebben (horizontaal) wat nog niet mee viel. Daarna 3 rijtjes vol en daarna een volle kaart. De prijzen varieerde van iets kleins tot iets groot b.v. theedoeken, lekker geurtje voor in bad, paasdecoratie's, kaarsenbrander en nog veel meer. In de pauze werd weer een lekkere wafel en koffie / thee geserveerd. Daarna ging de kien-middag door tot ongeveer 16:00 uur. De meeste gasten hadden een of meerdere prijzen en diegene die niets hadden werden nog getrakteert op een zakje met paaseitjes. Al met al iedereen ging tevreden naar huis. Deze middag is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Dank aan Annie Plasmans en de aanwezige vrijwilligers.

Verslag Yvonne van den Bossche (vrijwilligster)

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken