Theatervoorstelling "Diner voor Twee" maart 2015

Zonnebloem afdeling

Op deze dag stroomde de zaal Den Tref te Hapert vanaf 13:00 uur vol met bezoekers uit de regio de Kempen voor de voorstelling. De theatershow was georganiseerd door de regionale afdeling “de Kempen”.

Het was ook deze keer weer een wederom speciaal voor de Zonnebloem geschreven en geproduceerde theatershow. Deze bijeenkomsten werden 40 jaar geleden geïntroduceerd. De volgende artiesten schitterende in het stuk Ron Brandsteder (Maitre Benardo) Petra Berger (Babs) Joke de Kruijf (Sjaan) Arwin Kluft (Albert) en Rolf Koster (Koos). Zij werden bijgestaan door twee stagiairs van de Nederlandse musicalacademie Guus Boswinkel en Tamara Juinen. Het werd een heel gezellige middag!. In de voorstelling waren verschillende Nederlandstalige liedjes verwerkt o.a. Spiegelbeeld, dokter Bernard, Engelen bestaan niet en vele andere meezingliedjes. Er werd heel wat afgelachen en mee gezongen in de zaal. De voorstelling was verpakt in een mooi verhaal in het begin was er geen klik tussen de twee koppels maar gaande het verhaal werden ze vrienden. De locatie van het stuk was een Italiaanse hotel-restaurant. Het geheel werd ondersteund door een live band. Bij binnenkomst werd koffie/thee geserveerd met een appelflap. Aanvang van het stuk was 14:00 uur. In de pauze was er tijd voor een praatje met elkaar. Omstreeks 17:00 uur werd de middag afgesloten met een loterij. Het was wederom een geslaagde middag en een enkeling ging met een prijsje naar huis.

verslag: Yvonne van den Bossche

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken