Picknick juli 2015

Zonnebloem afdeling

Picknick bij De Gaffel, georganiseerd door afdeling Bladel.

Picknick Zonnebloem 23 juli 2015.

Om half elf kwamen de gasten met groepjes aan. Het was prima weer dus gingen ze niet naar binnen. Niemand wilde aanvankelijk in de zon zitten dus werden er parasols gehaald. We begonnen met koffie en heerlijk gebak er werd gezellig gelachen en veel gepraat. De dag werd muzikaal opgeluisterd door Jack Rieken wat erg goed aansloeg. Je zag verschillende gasten meezingen, Jack zong zelf ook soms mee. Om half twaalf werden de slaatjes geserveerd wat reuze in de smaak viel. Daarna kwam de soep, deze keer werd tomaten en groentensoep geserveerd met stokbrood en kruidenboter. Daarna broodjes en rauwkost. Dat sloeg goed aan !!. Verder werd een krentenbolletje geserveerd en tot slot een glaasje Bowl. Ondertussen werden er lijstjes met vragen ingevuld waarbij hartelijk gelachen werd. Iedereen deed mee en wij hadden ook tijd om er bij te zitten. Dit jaar was alles goed voorbereid zodat we alleen maar uit hoefden te serveren.

Het was een heel geslaagde picknick waarvan iedereen genoten heeft.
We sloten af met koffie en een koekje.

Hartelijk dank aan de gasten die hebben deelgenomen aan deze dag, de vrijwilligers die gezorgd hebben voor de organisatie en de heerlijke hapjes en de fam. Wouters.

Namens de werkgroep kleine activiteiten,
Betty Jacobs.

Zie de foto's: Web_Album.

De foto's zijn van Annie Plasmans.

Aanvulling (HvdB): 85 personen waren aanwezig, reacties van de Gasten: Het was geweldig, Een dag om niet te vergeten, Het was high tea dag, Alles was top. Bedankt vrijwilligers!.

Zie: Website Afdeling Bladel 

 

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken