Kerstmiddag december 2015

Zonnebloem afdeling

Zoals in de andere jaren nodigde het Bestuur van de Zonnebloem afdeling Bladel de gasten en vrijwilligers uit voor de jaarlijkse Kerstmiddag.

De middag werd gehouden op vrijdag 18 december j.l. in DE TIPMAST te Bladel.

De zaal was vanaf 13.30 uur geopend. De middag startte om 14:00 uur. De echtgenote of partners van de gasten waren ook van harte welkom. De middag begon met koffie en thee en het Kempische onderonsje, dus elkaar begroeten en veel buurten. Daarna werd het openingswoord gesproken door de voorzitter Robert Pleging. Dhr. Walter Vercammen hield een kersttoespraak in drie delen. De middag werd verder muzikaal opgeluisterd "onder genot van een drankje" met kerstliederen, gebracht door het Zeelstervrouwenkoor. Natuurlijk mocht iedereen meezingen! waar ook ruimschoots gebruik van gemaakt werd. Later op de middag werd een gevarieerde feestelijke broodmaaltijd geserveerd. De middag werd rond 18:00 uur afgesloten. Maar eerst werden de vrijwilligers die de middag ondersteund hadden bedankt voor hun diensten door de voorzitter. Voor de organisatie van de middag werden Mien van Haperen en Mary Zoomers bedankt door hem. Ook werd eigenaresse Els en haar personeel bedankt! voor hun inbreng. Daarna kreeg iedereen van de voorzitter nog een kerstgroet en een goede jaarwisseling wens.

Daarna ging ieder tevreden naar huis, het was een geslaagde middag.


(verslag hvdb)

Voor afbeelden van de middag zie: ►

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken