Kienen februari 2016

Zonnebloem afdeling

Evenals vorig jaar hadden wij ook dit jaar weer een kienmiddag voor de gasten van afdeling Bladel georganiseerd.

Deze middag werd gehouden op donderdag 25 februari in Den Tref te Hapert. Aanvang van de middag was om 13.30 uur het einde was gepland rond 16.00 uur. De eerste gasten waren al vroeg binnen de eerste melde zich al om 12.00 uur die had er echt zin in!. 

Er waren 36 gasten aanwezig,de 14 vrijwilligers zorgde voor een kopje thee of koffie met natuurlijk een koek. Na een gezellig onderonsje kon het spel beginnen. 
Vrijwilligster Jo Seuntjes verzorgde de trekking van de kien nummers. En de andere vrijwilligers gingen bij de gasten zitten om hen te ondersteunen.

Omstreeks half drie was er weer tijd voor een kopje koffie of thee. Daarna werd er weer vlug gestart met een kien rondje. Bijna iedere gast ging met een prijsje naar huis. Maar de gelukkige ging wel met drie of vier prijsjes naar huis.

Aan de opmerkingen van de gasten konden we horen als vrijwilliger dat het weer een geslaagde middag was. Zij gingen voldaan naar huis!.

Annie Plasmans (verslag).

​Foto's van Anny van de Sanden.  Zie foto's ►

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken