Japanse Tuinen mei 2016

Zonnebloem afdeling

Busreis naar de Japanse tuinen (Hasselt).

Uitstapje Japanse tuin in Hasselt,

Woensdag 25 mei jl. is de dag dat wij met 40 gasten en 18 vrijwilligers een uitstapje maakte naar de Japanse tuin in Hasselt. We vertrokken klokslag 09.30 uur vanaf het busstation in Bladel.

Omdat er 40 aanmeldingen waren van gasten is er voor gekozen 18 vrijwilligers mee te nemen zodat de gasten die minder mobiel zijn gebruik konden maken van een rolstoel. De grote belangstelling voor dit uitstapje zorgde ervoor dat we ook een tweede bus nodig hadden.

Na een rit van ruim een uur arriveren we in Hasselt bij het Theatercafé waar we genoten van koffie of thee met Hasseltse speculaas. Daarna zijn we naar de Japanse tuin gegaan waar we konden genieten van mooie bomen en planten en waterpartijen met enorme Japanse karpers.

Ook werd in de tuin dankbaar gebruik gemaakt van een goed verzorgd lunchpakketje.

Het grootste cadeautje van deze dag was de zon die er voor zorgde dat de temperatuur zo aangenaam werd dat de bankjes en zitjes in de tuin snel bezet waren om gezellig met elkaar te praten.

Om 15.00 uur werd iedereen bij de bus verwacht voor de thuisreis zodat we om 16.30 uur weer in Bladel waren.

Uit de reacties van de gasten en vrijwilligers kunnen we opmaken dat dit weer een heel geslaagde activiteit is geweest van de Zonnebloem afdeling Bladel.

Mien van Haperen (verslag).

Klik op  Foto impressie ►​ van deze dag.  Riky de Laat (foto's).

https://www.zonnebloem.nl/bladel

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken