Picknick woensdag augustus 2016

Zonnebloem afdeling

Het verslag van de Picknick.

Woensdag 17 augustus heeft weer de jaarlijkse picknick plaats gevonden van de Zonnebloem afdeling Bladel.

Vanaf 10.30 uur waren de gasten welkom bij Groepsaccomodatie De Gaffel in Hapert. Omdat de weersvoorspellingen heel goed waren had Frans van Lierop 2 tenten geplaatst zodat de gasten zo veel mogelijk in de schaduw konden zitten. Voor alle gasten was er koffie met een heerlijk stukje appelplaat cake.

Er werd natuurlijk heel gezellig gepraat en al snel was het tijd voor het eerste lekkere hapje, een heerlijk slaatje als voorgerechtje. Daarna volgde, met enige pauze, een kopje soep met stokbrood en kruidenboter, een minibroodje met ham of kaas, kip met satésaus en stokbrood en tot slot een fris schaaltje bowl.

De zon heeft er voor gezorgd dat er ook de nodige frisdrank en water gedronken werd. Ook werd er tussendoor nog een puzzel opgelost waar het nodige denkwerk bij kwam kijken.

Aan deze activiteit hebben 75 gasten en 13 vrijwilligers deel genomen. De grote opkomst van gasten geeft aan dat er zeker behoefte is aan een gezellige picknick in de zomer, daarom willen wij proberen dit het volgende jaar te herhalen.

De gasten spraken hun  dankbaarheid uit voor de gezelligheid en de heerlijke hapjes en gingen vanaf 15.00 uur weer tevreden naar huis.

Dank aan de werkgroep activiteiten die zich ingezet hebben voor het maken van de hapjes en dank aan de vrijwilligers die ter ondersteuning aanwezig waren.

Ook dank aan Frans van Lierop voor het plaatsen van de party tenten en aan de familie Wouters van De Gaffel voor het beschikbaar stellen van de accommodatie.

Namens de werkgroep activiteiten,

Mien van Haperen.

Klik op deze link voor de foto's van deze dag  Gemaakt door Noud Bongers.

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken