Najaars activiteit oktober 2016

Zonnebloem afdeling

Beste Zonnebloemers afdeling Bladel, Ook dit najaar had onze afdeling weer een gezellige middag voor de Gasten van onze vijf dorpskernen (Bladel-Casteren-Hapert-Hoogeloon-Netersel) georganiseerd.

De aanwezige Gasten en Vrijwilligers zijn allemaal aangesloten bij onze vereniging De Zonnebloem-Afdeling Bladel. Deze middag vond plaats op donderdag 13 oktober 2016 met als locatie De Tipmast in Bladel. De aanvang van deze middag was 14.00 uur de geplande einde 18.00 uur. De zaal was voor de Gasten en Vrijwilligers open vanaf 13.30 uur.

Bij aanvang van de middag onder genot van koffie/thee (met een bonbon met als logo van De Zonnebloem), werd het openingswoord gevoerd door de voorzitter van onze plaatselijke vereniging Dhr. Rob Pleging hij verwelkomde iedereen van harte welkom. Na hem voerde Mien van Haperen namens de Werkgroep Activiteitenvrijwilligers het woord om het draaiboek van deze middag kenbaar te maken. Zij vertelde hierin het heugelijke feit dat ruim 100 personen op deze middag aanwezig waren was een unicum als najaar activiteit. Na haar uitleg was er voldoende tijd om weer eens lekker bij te praten voor alle aanwezigen. Door muziek en zang gaf deze middag een extra gezellig tintje. Dit werd verzorgd door enkele leden van de plaatselijke Zanggroep Saffier onder leiding van de Dhr. Vermeulen. De dames (drie) zongen liederen van een landelijke repertoire o.a. Spiegelbeeld en Mag Ik Bij Jou (van Claudia de Breij) tot Brabantse en Kempische songs. Natuurlijk werd door hen ook de mogelijkheid geboden om mee te zingen wat ook geapprecieerd werd door de aanwezigen. Dit alles onder genot van een drankje. De middag werd afgesloten met een Warm en Koud buffet (als verassing) verzorgd en gepresenteerd door de leiding (Els) en werknemers van De Tipmast. Goed georganiseerd kon men per tafel aanschuiven bij de tafels waar het eten gepresenteerd werd, en kon men de keuzes opscheppen op hun bord. Voor elke tafel stond een Vrijwilliger klaar om de Gast een helpende hand te bieden. Alles voor het buffet was ruim aanwezig en de vele keuzes!. Voor de liefhebbers was er zelfs de gelegenheid om een extra rondje te maken langs de tafels. Uit de reacties van de aanwezigen kon men opmaken dat zowel het Koud of Warm buffet geweldig van smaak was. Dus alle lof voor de makers van het buffet!. Dat bleek ook uit het luid applaus die de aanwezigen gaven!.

De middag werd afgesloten door een dankwoord van de voorzitter van onze afdeling en hij wenste ieder een behouden thuis komst. Nadien nam Mien van Haperen het slotwoord zij gaf aan dat de volgende bijeenkomst de jaarlijkse Kerstmiddag word en dat tegen die tijd men de aanmeldings formulier in haar of zijn brievenbus kan verwachten. Mien dankte ook namens de Werkgroep Activiteiten alle vrijwilligers die deze middag wederom maakte dat het een zeer geslaagde activiteiten middag was
. Ook dankte zij de medewerkers van De Tipmast onder leiding van Els voor hun werkzaamheden. Nogmaals sprak zij haar bewondering uit voor de vele aanwezigen Gasten en Vrijwilligers. Daarna klonk nog een luid applaus van alle aanwezigen voor de Vrijwilligers van De Zonnebloem-Afdeling Bladel.

Natuurlijk gaat ook onze dank uit naar Mien van Haperen en Mary Zoomers voor het aansturen van het geheel als activiteit.

► Zie foto's van deze bijeenkomst.


verslag:14 oktober (hvdb).

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken