Kerstviering december 2016

Zonnebloem afdeling

Het verslag van Mien van Haperen van de Kerstmiddag van afdeling Bladel " de Zonnebloem ",

Op Zaterdag 17 december j.l.hebben wij, evenals vorig jaar, weer een kerstmiddag georganiseerd voor onze gasten en vrijwilligers . Er waren meer deelnemers als ooit tevoren, er hadden zich 90 gasten en 23 vrijwilligers aangemeld.

Om 14.00 eer was er eerst een welkomst  woordje van de voorzitter. Daarna werd er een kerstverhaal verteld door Lia Huijsmans.

De gasten waren inmiddels voorzien van koffie of thee met een klein vlaatje.

Zanggroep Saffier heeft deze middag muzikaal opgeluisterd met kerstliedjes, het was een internationaal repertoire, er werd gezongen in het Engels, Frans, Nederlands, Pools en zelfs Kempisch.

Om 16.00 uur was het tijd voor iets lekkers. Er werd een heerlijk pasteitje geserveerd en daarna kleine , luxe broodjes met gevarieerd beleg. Ria Huismans vertelde nog een kerstverhaal en verder is er deze middag veel gepraat met elkaar, onze gasten hebben veel levenservaring en daarom veel te vertellen.

Margreet van Tilburg sprak namens alle gasten een dankwoordje uit voor alle vrijwilligers en daarna vertrok iedereen dankbaar en voldaan weer naar huis.

We mogen ook dit jaar weer terugkijken op een sfeervolle en zeer geslaagde kerstmiddag.

Namens de werkgroep activiteiten,

Mien van Haperen en Mary Zoomers

Zie de foto's ►

https://www.zonnebloem.nl/bladel

 

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken