Uitvoering Toneelstuk januari 2017

Zonnebloem afdeling

In januari 2017 speelde Toneelvereniging Meer Vreugde Kern het stuk: "De Spaanse Hoer".

Beste Zonnebloemers Afdeling Bladel,

De uitvoering van toneelvereniging Meer Vreugde Kern "De Spaanse Hoer".

Dit vond plaats op zaterdag 28 januari 2017 om 14.00 uur in de Schalm in Veldhoven. Theater De Schalm is voorzien van een ringleiding voor slecht horende. De voorstelling was omstreeks 17.00 uur afgelopen. Vanuit onze Afdeling Zonnebloem Bladel waren 29 personen aanwezig.

Korte inhoud:  De jonge rijke Calisto roept de hulp in van de hoerenmadam Celestina, omdat hijzelf de mooie Melibea niet durft te vragen. Alleen voor een rijke beloning wil Celestina meewerken. De twee knechten van Calisto eisen hun deel op, maar Celestina weigert. Dit heeft grote gevolgen. "De Spaanse Hoer" is een bewerking van het wereldberoemde Spaanse boek "Celestina" van Fernando de Rojas. Deze legendarische satire over verliefdheid en hebzucht is tegelijkertijd spannend, poëtisch en komisch. Meer Vreugde Kern presenteert deze grootse theatervoorstelling in een spectaculair jasje, inclusief koor, orkest, eigenzinnige kleding en een vrolijke pikante noot. (bron: PVGE Veldhoven)

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken