“Samen terug in de Tijd” april 2017

Zonnebloem afdeling

Beste Zonnebloemers zie het verslag en foto's van deze bijeenkomst.

Samen terug in de tijd met de Zonnebloem gasten.

43 gasten en 15 vrijwilligers hebben  woensdag 5 april genoten van een middag;  samen terug in de tijd,  in gemeenschapshuis Den Herd in Bladel.

Nadat iedereen een kopje koffie of thee kreeg aangeboden werd de middag geopend met een film over Bladel in 1967. Voor de meeste gasten was dit zeer herkenbaar en al snel werden er vele namen genoemd van mensen die op het scherm voorbij kwamen. Na 20 minuten was de eerste pauze en werd er door Harrie Baijens en Johan Pijnenburg, vrijwilligers van de Heemkamer, verteld over vroeger in de gezinnen en in de Bladelse gemeenschap. Na weer een filmpje van 20 minuten kregen alle gasten een consumptie aangeboden. Daarna werd er door beide heren nogmaals een anekdote verteld en werd het derde deel van de film vertoond. Voor alle gasten was het zeer herkenbaar maar vooral leuk om het oude Bladel weer eens terug te zien.

Ongeveer 16.00 uur was de “voorstelling” afgelopen en na nog wat gepraat te hebben ging iedereen weer voldaan naar huis. Het was zowel voor de gasten als de vrijwilligers een heel gezellige middag.

Dank aan Harrie Baijens en Johan Pijnenburg voor hun bijdrage aan deze middag  en dank aan dhr. Henk van Winkel voor het verzorgen van het technisch gedeelte. Via de laptop en de beamer wist hij de film op het doek te vertonen.

Mien van Haperen.

Zie Foto's ►

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken