Bloemschikken maart 2017

Zonnebloem afdeling

De activiteiten commissie van De Zonnebloem afdeling Bladel organiseerde weer een middag bloemschikken. En zo ontdekte de aanwezigen wat je allemaal met bloemen kunt doen!.

Bloemschikken  op donderdag 16 maart 2017.

Evenals vorig jaar is er een middag georganiseerd om samen een bloemstukje te maken. Dit vond plaats op donderdag 16 maart in de kantine van Bladella.

Er hadden zich 18 gasten aangemeld voor deze activiteit. Met ondersteuning van 8 vrijwilligers werd er door ieder een prachtig bloemstukje gemaakt. Er was veel tijd besteed aan de voorbereiding. Door Annie Plasmans waren er metalen ringen omgehaakt en door 2 ringen met elkaar te verbinden werd dit de drager voor een nostalgisch theekopje en schotel waarin het bloemstukje gemaakt werd. Het resultaat was in een woord GEWELDIG! Terwijl de gasten en vrijwilligers ijverig bezig waren werd er door Jo Jansen wafels gebakken zodat we ook iets lekkers hadden voor bij de koffie.

Het was wederom een geslaagde  middag . De foto’s laten zien hoe creativiteit tot een geweldig resultaat kan leiden.

Dank aan Annie Plasmans voor de vele uren voorbereiding en aan voetbalclub Bladella voor het  beschikbaar stellen van de kantine met gratis koffie en thee.

Mien van Haperen

Zie de foto's ►

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken