De Lentefestijn van Zonnebloem afdeling Bladel mei 2017

Zonnebloem afdeling

Deze bijeenkomst werd gehouden op woensdag17 mei in Restaurant Crijns, Sniederslaan 121 te Bladel,

Op deze warmste dag ooit gemeten in ons land had het bestuur van afdeling Bladel een lentefestijn georganiseerd voor zijn gasten en vrijwilligers door het prachtige weer kon het niet mooier uitkomen!.

De vele aanwezigen zonnebloemers “ 86 personen ” werden verwelkomd door de nieuwe voorzitter Mary Zoomers en
andere bestuursleden cq vrijwilligers van onze afdeling.

De gezellige middag ving aan om 13:30 uur met een kopje koffie of thee met iets lekkers en de dag werd afgesloten met een heerlijk diner de eind tijd was gepland om 18:00 uur.

Zoals altijd was er weer voldoende tijd om weer eens lekker bij te praten onder genot van een drankje. Daarna zou muziek en zang de middag een extra gezellig tintje geven met als afsluiting het etentje.

De muziek werd deze middag opgevoerd door troubadour Mvr. Tinie van Eekelen uit Hilvarenbeek. Als een rasechte troubadour nam zij de leiding van het muziekgedeelte, en alle aanwezigen gingen met haar Nederlandse repertoire mee. Alle aspirant zangers hadden van haar een muziek boekje verkregen met de juiste tekst. Dus dat kon niet mis gaan!, door aan haar een titel van een lied te geven paste zij haar volgorde van muziek aan. Dus met ander woorden u roept en wij spelen!. Daar werd door alle Zonnebloemers ook goed gebruik van gemaakt en iedereen zong uit volle borst mee Chapeau! (met ondersteuning van Margreet van Tilburg)​. De teksten van de liedjes waren van Heide Roosje tot Ons Brabant tot Ouwe Taaie.

Na het muziekgedeelte ving het diner aan. Natuurlijk kwam eerst de soep (asperge) daarna een aardappel garnituur met diverse voorjaars groenten met keus uit vlees of vis. Het etentje eindigde met een dessert creatie van Crijns. Het werd voortreffelijk opgediend door het personeel en vrijwilligers van onze afdeling. Men was vol lof over de smaak ‘geweldig opperde men’. Al met al was het weer een geslaagde activiteit van onze afdeling.

Dank aan het bestuur en de vele vrijwilligers onder leiding van Mary en Mien die deze middag voor de gasten weer tot een onvergetelijke dag maakte.


Zie foto's ► 

Zie video ►

verslag hvdb

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken