Kienmiddag maart 2018

zonnebloem-ervaringen-kienpng

Verslag kien middag Zonnebloem Afdeling Bladel vrijdag 9 maart 2018.

Evenals vorig jaar hebben wij ook dit jaar weer een kien middag georganiseerd.

Marlies Buijtels en Evelien Essers, 2 vrijwilligers met ervaring kregen meteen de verantwoording voor deze middag en er werd ook meegedeeld aan de gasten dat deze 2 dames de regels bepalen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee en in de pauze een drankje werd er met 40 gasten en 8 vrijwilligers  fanatiek gekiend voor vele mooie prijzen. Sommige gasten gingen naar huis met meerdere prijzen en natuurlijk waren er ook gasten die niets hadden gewonnen. Er was een tafel met gasten die helemaal niet in de prijzen vielen maar dat werd na afloop goed gemaakt doordat iedereen die niets had gewonnen een zakje met paaseitjes mee naar huis kreeg.

Om 16.00 uur werden de laatste nummers afgeroepen en daarna ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis. Het was een gezellige middag en vele gasten gaven aan dat we dit wel meer mochten doen dus zullen we zeker het volgende jaar weer een kien middag organiseren en hopen we op een nog grotere opkomst.

Dank aan alle vrijwilligers voor de hulp!

Namens de werkgroep activiteiten,

Mien van Haperen (verslag) en Annie Plasmans

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken