Busreis Arcen mei 2018

zonnebloem-activiteitenpng

Beste Zonnebloemers, Hierbij het verslag van de Busreis naar de Kasteeltuinen te Arcen 23 mei j.l.

Het verslag van deze activiteit,

De geplande tijd dat wij deze woensdag zouden vertrekken per bus was 09:00 uur bij het busstation Rondweg/Europalaan in Bladel, maar door een kleine miscommunicatie van de buschauffeur werd het kwart over negen “het regende een klein beetje” de thuiskomst was wel precies om 17:00 uur.

Gelukkig klaarde het weer spoedig op en werd het toch nog een prachtige zonnige dag. Wij waren met 53 personen in de bus , Mien en Annie hadden een speciale bus besteld omdat anders gast mevr.…. niet meekon. Een service aan de gasten! van het organisatie comité.

De busreis van Bladel naar Arcen was ongeveer 1 uur.

Bij aankomst in de Kasteeltuinen te Arcen werden we ontvangen in het Koetshuis waar het organisatie comité van onze afdeling het een en ander uitlegde voor een goede verloop van deze dag. De ontvangst werd bezegeld met koffie en thee met natuurlijk een lekker stuk Limburgse vlaai in de loop van de dag werd een lunchpakketje uitgereikt door de vrijwilligers van onze afdeling aan de gasten.

Omdat de kasteeltuinen behoorlijk groot zijn hadden wij voor zoveel mogelijk gasten een rolstoel gereserveerd zodat ze ook deze dag zoveel mogelijk konden bezichtigen. Gelukkig scheen de zon deze dag “ wij zijn ook niet voor niets de Zonnebloem” zodat de bloemen zich het mooiste van kleur toonde.

Iedere vrijwilliger van de Zonnebloem afdeling Bladel kreeg een gast toegewezen om hen te begeleiden. Het werd een geweldige dag de gasten en vrijwilligers genoten van wat men te zien kreeg, zowel de gebouwen, bloemen en dieren. In een prieeltje genoten menige gast en vrijwilliger van het lunchpakketje met het drankje.

Een speciale dank aan de vele vrijwilligers voor het begeleiden van de gasten en het duwen van de rolstoel op het heuvelachtig pad. Ook speciale dank aan Frans B voor het ophalen en terug brengen van gast mevr.…. en het begeleiden van haar aldaar.

Overal zag je de gasten en vrijwilligers zittend genieten op een bankje van de bloemen de vissen en watervallen. Het was een leuk en goed gezind gezelschap en we kunnen wel zeggen dat het een zeer geslaagde uitstapje was.

Onze dank gaat ook uit naar Mien van Haperen en Annie Plasmans voor de organisatie van deze prachtige dag.

verslag hvdb i.o. met verschillende bezoekers.

Zie afbeeldingen van deze dag.
van Riky en Yvonne.

https://www.zonnebloem.nl/bladel

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken