Barbecue middag van Zonnebloem afdeling Bladel 2018.

activiteiten-cpng

Op deze tropische dag dinsdag 7 augustus werd hij (de barbecue) gehouden aanvang ’s tijd: 11:00 uur sluitingstijd +/- 15:30 uur.

De Tipmast in Bladel was de locatie waar de bijeenkomst werd gehouden. Het was de tweede tropisch periode van dit jaar. Het zou vandaag 34/36 graden worden in onze regio.

Er waren 90 aanmeldingen van gasten en vrijwilligers ondanks de warmte waren er toch 85 personen aanwezig. De middag werd in de buitenlucht gehouden natuurlijk beschermd door een parasol en een grote luifel maar ook de aanwezige bomen gaven een bescherming. 

De middag werd georganiseerd door de vrijwilligers van de werkgroep activiteiten van onze afdeling onder leiding van Mien van Haperen en Annie Plasmans. Na een welkom ’s woord van Annie "waarin ze verder kort uitlegde van het gebeuren van deze middag", werd de middag gestart met koffie of thee ook werden tegelijkertijd verkoelende kannen met water op de tafels gezet.

De aanwezigen kwamen uit de kerkdorpen Bladel–Casteren–Hapert– Hoogeloon en Netersel, dat is het werkgebied van afdeling Bladel. Onder het gebabbel werd het vuur warm gemaakt voor de barbecue die verzorgd werd door onze vrijwilligers. Er was keus uit 7 verschillende vleessoorten vele sauzen en groenten mixen plus koude salades en natuurlijk stokbrood. Dat uitgeserveerd werd door onze vrijwilligers. Ook werd door de afdeling een consumptie aangeboden. Na afloop van de barbecue werd ook nog een fruitcocktail geserveerd.

Ondanks de aanwezige zon konden de aanwezigen tóch de verkoeling vinden! dit doordat er hier en daar met de tafels werd geschoven zodat men de schaduw kon volgen. De middag werd afgesloten door een groet en dankwoord van onze voorzitster Mary Zoomers gericht aan alle aanwezigen, de gasten voor hun aanwezigheid en de vrijwilligers voor het vele goede werk vandaag.

De aanwezigen gaven aan dat ze weer genoten hadden van deze middag lekker weer!, en er werden door de aanwezigen weer leuke gesprekken gevoerd. En natuurlijk was er weer lekker gegeten en gedronken!.

Dank aan Mien en Annie voor de leiding en de vele vrijwilligers van de activiteitengroep voor hun inzet.
Ook dank aan Els Tielemans en personeelslid voor hun inzet.

(verslag hvdb)

Klik op:  Zie foto’s van deze middag.

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken