De Winterfeesten januari 2019

kerstwinterlanschapjpg

Winterfeesten in het centrum van Reusel op 4 januari 2019,

De Reusels Winterfeesten werden dit jaar ook weer gehouden.

De Zonnebloemers van Reusel-de Mierden waren aanwezig. Ook de Zonnebloemers van de kern Bladel waren dit jaar weer uitgenodigd. De Seniorenvereniging van Reusel-De Mierden, Gehandicapten en verschillende andere Belangenverenigingen (o.a. Parkinsongroep) uit de twee kernen waren ook aanwezig. 

Ook dit jaar herbergde de Winterfeesten de grootste tijdelijke ijsbaan van Noord-Brabant aan de markt in Reusel.
Er was weer een gezellige ochtend/middag georganiseerd voor de aanwezigen!. De feestcafé was voor deze dag vrij toegankelijk voor alle deelnemers, en van daaruit kon je met uitzicht op de ijsbaan genieten van een drankje in een zeer gezellige sfeer.

Er waren c.a. zo’n 250 personen (gasten) aanwezig die werden verwend door vele vrijwilligers van de Stichting Winterfeesten en de Zonnebloemvrijwilligers uit de twee gemeenten. Er waren 52 gasten uit onze kern Bladel aanwezig.

De gasten werden om 10.30 uur verwelkomt met koffie/thee. Er werd door de vele aanwezigen flink gebuurt en de stemming was opper best. Rond 12:00 uur werd er ook gezorgd voor een heerlijke lunch die bestond uit soep en broodjes-balgehakt en krentenbroodjes. Ook kregen de gasten later in de middag nog een fruit cocktail aangeboden plus verschillende consumptiebonnen.

Na de lunch bracht een oud Reuselnaar Adje Palen maar nu woonachtig in België leuke liedjes om te horen en eventueel om mee te zingen. Ook werd op zijn muziek door verschillende aanwezigen gedanst. Om 16.00 uur eindigde deze activiteit en konden de mensen weer voldaan naar huis het was weer een zeer geslaagde middag. Hopelijk word deze activiteit ook volgend jaar weer herhaald en zijn onze Zonnebloemgasten uit de kern Bladel ook weer welkom.

Dank aan het bestuur van onze afdeling voor het mogelijk maken van deze middag, en aan Mien van Haperen en Annie Plasmans en andere vrijwilligers van onze afdeling voor de begeleiding van deze dag. En natuurlijk de grootste dank aan de Stichting Winterfeesten en hun vrijwilligers voor de uitnodiging van deze dag.

Verslag van een deelnemer (hvdb).

Zie de foto’s van deze dag.


Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken