Activiteit Lentefestijn 2019

lentefestijn-1jpg

De activiteitencommissie van Zonnebloem afdeling Bladel had weer een geweldige middag georganiseerd op donderdag 11 april jl.

De Feestzaal van locatie De Tipmast stroomde om 13:00 uur weer vol van Gasten en Vrijwilligers voor het lentefestijn voor dit jaar onder het moto "Terug in de Tijd" die om 13:30 uur zou aanvangen het einde was gepland rond 18:00 uur.

Er waren in totaal zo'n 80 personen! "Gasten en Vrijwilligers" aanwezig op deze bijeenkomst.

De commissie van activiteiten hadden een dvd georganiseerd over de vroegere nostalgische jaren van Bladel en Hapert (een documentaire) die de aanwezigen konden bekijken, onder het kijken van de dvd gingen enkele vrijwilligers met hapjes rond, die door Riek van den Langenberg en Jo Jansen waren gemaakt, de sfeer zat er in de zaal onder de aanwezigen weer zeer goed in. 

Het eten was ook afgestemd op wat men vroeger at oma's soep en moeders gehaktballen met aardappels en groenten en vaders pap. Dus alles in de oude vertrouwde stijl van die tijd. Wat tot gespreksstof gaf van mijn moeder maakte dit en mijn oma maakte dat wat maakte ze bij jouw!.

Els van Feestzaal de Tipmast had weer geweldig haar best gedaan. Zoals je op de foto’s kunt zien was het een voortreffelijke nostalgische maaltijd wat er wel inging bij de aanwezigen het smaakte voortreffelijk zoals vroeger bij moeder en oma. Vele gingen in gedachten weer terug naar die tijd.

Het was weer een zeer geslaagd middag verschillende gasten wilde de dvd wel twee keer bekijken. Want men herkende vele personen op deze dvd uit de oude doos, wat weer tot gespreksstof leide van heb jij die ook gekend.

Vanaf 17.30 uur gingen de eerste gasten weer voldaan naar huis.

De activiteitencommissie bedankt Els voor het bereiden van het voortreffelijke maaltijd, Jo en Riek voor het maken van de hapjes en de vrijwilligers voor de inzet van jullie voor deze middag.

Nogmaals iedereen bedankt voor het slagen van deze middag.

Verslag: Annie Plasmans * hvdb

 

..... Zie de foto's van de bijeenkomst Lentefestijn, deze zijn gemaakt door Annie Plasmans.

 

 

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken