Activiteit Muzikalemiddag oktober 2019

20191009150640jpg

Woensdag, 9 oktober jl. was de Tipmast weer goed gevuld met ruim 70 deelnemers. Troubadour Tonny Wijnands uit Deurne zou komen optreden.

De vooraankondiging van de activiteiten commissie voorspelde een middag waarop het genieten zou worden voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Bladel.

Nou dat klopte als een bus. Van begin af aan wist Tonny de mensen voor zich te winnen door de manier waarop hij contact met het publiek wist te leggen en ze betrok bij zijn optreden.

Hij starten zijn optreden met eerst zich voor
te stellen, hij vertelde dat hij vele zussen had, zijn geboorte plaats was Zeilberg en hij was eerst voor zijn beroep activiteitenbegeleider daarna leraar (consulent).
 
Tonny zong en speelde op zijn gitaar en banjo allemaal bekende liedjes uit de tijd dat de aanwezigen nog vele jaren jonger waren misschien wel tieners”. Dit onder het motto, herkent u deze nog? Daarbij kreeg Tonny bijna alles van zijn publiek gedaan zwaaien met de armen en zelfs wel met servetten en intussen luidkeels meezingend.

Niets was
voor de aanwezigen gasten en vrijwilligers teveel. Neem daarbij zijn grappige verhalen en anekdotes met een groot gehalte aan Brabantse humor en alle ingrediënten voor een fantastische muzikale herfstmiddag waren aanwezig.

Na afloop
van zijn optreden volgde een geweldige applaus voor Tonny. Op zich niet verrassend voor de activiteiten commissie en het bestuur van afdeling Bladel, want gedurende het mooie optreden lieten de aanwezigen gasten aan de vrijwilligers die bij hen aan de tafel zaten al enthousiast weten dat de keuze voor Tonny ‘top’ was en zeker voor herhalingvatbaar is.

In de pauze van zijn twee optredens konden de gasten weer lekker een praatje met elkaar maken. Koffie en thee werd hen aangeboden plus een consumptie. Het was weer een zeer geslaagde activiteit van de Zonnebloem afdeling Bladel.

Dit onder leiding van Mien van Haperen (zij opende en sloot de middag af) en Annie Plasmans en door de helpende hand bieden de
aanwezige vrijwilligers. Geweldig!

Dank aan iedereen voor hun inzet!.

Verslag: hvdb.

Klik hier voor de tien foto's         
Daaronder een video moment opname van Tonny.

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken