Sinterklaasmiddag Zonnebloem afdeling Bladel 2019

sint-zwartepiet-2png

Vol verwachting zaten wij te wachten op de Sint en zijn Piet!, Maar de Sint en Piet kwamen niet! "maar gelukkig wel zijn pakjes!",

Hotel de Tipmast te Bladel.

Eindelijk was het weer zover, dinsdag 19 november vond onze populaire sinterklaasmiddag plaats. Er hadden zich 91 betaalde gasten aangemeld en 16 vrijwilligers. Jammer dat er 6 gasten af moesten melden wegens ziekte.

Sinterklaas had op alle tafels ingepakte pakjes gelegd voor het dobbelspel. Aan elke tafel schoven 8 gasten aan met 1 of 2 vrijwilligers om het spel in goede banen te leiden.

Om 13.30 was iedereen aanwezig. i.p.v. koffie of thee hadden we nu warme chocolade melk met slag room en op tafel stonden speculaas en heerlijke pepernoten. Zoals gebruikelijk werd er veel gepraat tot we met het dobbelspel begonnen.De spelregels werden uitgelegd en het spel kon beginnen. Eerst werd er gespeeld om alle nog ingepakte cadeautjes te verdelen en nadat de cadeautjes uitgepakt waren werd er gedobbeld om het meest geliefde cadeautje in zijn of haar bezit te krijgen. Er werd heel wat gelachen en voor de meeste groepen was er geen tijd om pauze te nemen voor een drankje dus dat werd tijdens het spel genuttigd.


Om 15.30 uur ging de bel en was het einde van het spel, de pakjes die op dat moment in je bezit waren mocht je mee naar huis nemen. Er waren 4 gasten die geen cadeautje hadden maar daar was rekening mee gehouden, iedereen ging met een cadeautje naar huis en de gasten die zich afgemeld hadden wegens ziekte kregen een cadeautje thuis bezorgd.

Ik denk dat we wederom terug kunnen kijken op een gezellige sinterklaas middag.

Dank aan alle gasten die hebben deel genomen en dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet, maar vooral dank aan Hotel de Tipmast omdat wij altijd gebruik mogen maken van de zaal.

Namens de werkgroep activiteiten,

Mien van Haperen.

 

 

 

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken