Struiffestijn september 2019

20190912120100jpg

Op donderdag 12 september werd weer het Struiffestijn georganiseerd in de Tipmast te Bladel.

Om 11:30 uur ving het activiteiten festijn aan en de sluiting was gepland plus/minus om 15:30 uur,

Vrijwilligers ''Annie Plasmans, Jo Jansen, Riek van den Langenberg'' waren al om 08:30 uur bij Annie thuis aanwezig voor het gereedmaken van de etenswaren voor deze activiteit o.a. het beslag voor de pannenkoeken “200 eieren zaten verwerkt in het beslag”.

Er
hadden 75 personen (gasten) zich aangemeld. Bij binnen komst zochten de meeste gasten hun bekende op. Na het aanschuiven aan de tafels raakte men met elkaar in gesprek! natuurlijk onder genot van een kopje koffie of thee die hen verschillende malen werd aangeboden.

De middag werd geopend door Annie
Plasmans zij zit in de activiteiten commissie van onze afdeling, zij verwelkomde de aanwezigen en vertelde hen wat er zou gebeuren deze morgen en middag.

Het vuur w
as ondertussen aangestoken (buiten de zaal) door Riek van den Langenberg, Jo Jansen en Rien Heuveling de vrijwilligers om de pannenkoeken oftewel struif klaar te maken. Er zouden verschillende soorten struiven die middag aangeboden worden met spek, met krenten/rozijnen, met appel, en natuurlijk ook naturel!.

Tafel voor tafel werden de lekkernijen aangeboden door de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Bladel.
Per tafel zaten verschillende vrijwilligers!. Er zouden verschillende rondes komen want men had een hoeveelheid aan pannenkoeken gebakken voor deze middag, en gaande de middag werden er bij gebakken.

Alles werd deze middag aangedragen door de vrijwilligers de gasten werden echt verwend deze dag. Aan de aanwezigen werd ook een consumptie aangeboden door
de activiteitencommissie. Ook waren de vrijwilligers van onze afdeling behulpzaam achter bar en uitserveren van de drankjes!.

Aan het einde van de middag nam
Annie Plasmans nogmaals het woord, zij dankte ieder voor hun aanwezigheid. Ook dankte zij alle vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze middag en hun zeer geweldige inzet Chapo vrijwilligers GEWELDIG! het bestuur is trots op jullie. Ook dankte zij de mensen die de gasten opgehaald en thuis bezorgd hadden met hun auto.


Verslag: hvdb
websitebeheerder

Zie de afbeeldingen (foto's) van deze bijeenkomst.

 


Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken