Vrijwilligers Uitje 2019.

beoordeling-goudpng

Op 5 september j.l. werd weer een vrijwilligers uitje georganiseerd.

Vrijwilligers uitje 2019.

Dit jaar verzorgt door Lilianne Aerts en Annie Plasmans de locatie was het terrein van het Sint-Jorisgilde Bladel “ schuttersgilde anno 1562 ” met een zeer mooie clubhuis.

Het uitje ving aan om 16:00 uur bij binnen komst werden de aanwezigen vrijwilligers (25) een kopje koffie of thee aangeboden met een keus uit drie vlaaipunten. Jammer dat de overige vrijwilligers van onze afdeling niet aanwezig waren of konden zijn, het bestuur wil met deze jaarlijkse activiteit een dank uitspreken voor hun jaarlijkse inzet “teambuilding”. Hopelijk word deze groep van vrijwilligers een keer groter!.

Lilianne opende de middag met een welkomst woord en vertelde hoe de middag verder zou lopen.

De vrijwilligers van Sint-Jorisgilde Bladel hadden de attributen klaar gezet zodat wij onze schietvaardigheden konden tonen. Er werden 5 groepen van 5 personen gevormd elke deelnemer mocht 5 maal schieten en de hoogste schutter uit elke groep zouden in de finale ronde uitmakend wie de kampioen zou zijn. Bij elk schot werden wij bij gestaan door twéé vrijwilligers van het gilde zij kwamen met tips en instructies zodat er niets fout kon gaan.

Marlies Buijtels werd de winnaar, Ria Heuveling tweede, Riek van den Langenberg derde, Rikky de Laat werd vierde, de poedelprijs ging naar !!. Na de huldiging van de winnaars werd de bijeenkomst verder gezet met een schitterend buffet en na het nuttigen van de maaltijd ging de avond verder
met muzikale liedjes.

Onder het genot van drankjes en met muziek van De Grensmuzikanten werden muziekboeken uitgereikt waardoor men verzoekjes van liedjes kon afroepen. Natuurlijk werd er spontaan door de aanwezigen meegezongen enkele personen gingen zelfs op een karaoke toer. Zie de foto’s en video van deze middag en avond!.

Bij het beëindigen van deze middag en avond dankte de voorzitster Mary Zoomers en Lilianne Aerts de vrijwilligers van het gilde Sint-Joris Bladel voor hun hulp en het beschikbaar stellen van hun lokaal, en de vrijwilligers van onze afdeling voor hun opkomst en last but not least werden natuurlijk het orkest de Grensmuziekanten niet vergeten voor hun geweldige bijdrage van deze avond.

Lilianne en Annie bedankt vóór het organiseren van deze geweldige bijeenkomst het was TOP.

het verslag was van hvdb.

 

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken