Winterfestijn in Reusel januari 2020

kerstwinterlanschapjpgjpg

De Zonnebloem afdeling Bladel was voor de derde keer uitgenodigd voor het jaarlijks terugkerende Winterfestijn in Reusel de Mierden locatie: Wilhelminalaan/Markt.

Op deze regenachtige dag (vrijdag 3 januari) j.l. gingen de Zonnebloemers van afdeling Bladel weer richting Reusel de Mierden voor deze bijeenkomst. In de mooie aangeklede warme hal annex café/restaurant was het zeer prettig vertoeven voor de Zonnebloemers en verdere aanwezigen.

In de zaal waren zo’n 300 personen aanwezig waaronder ouderen uit Reusel de Mierden en ook gasten van de Zonnebloem afdeling Reusel de Mierden en van Zonnebloem afdeling Bladel. 

Vanuit de Zonnebloem afdeling Bladel hadden zo’n 70 gasten gereageerd op de uitnodiging. De afdeling van Bladel zaten aan drie aan een gesloten rijen van tafels dus men kon lekker contacten met elkaar.

De activiteit startte 10:30 uur met een kopje koffie/thee en werden de consumptie bonnen voor deze dag uitgereikt. Daarna werd de activiteit geopend door Wil Hermans de voorzitter van de Winterfeesten hij verwelkomde ieder en vertelde ook de verdere verloop van de dag de activiteit zou om 16:00 uur sluiten.

Ondertussen waren al verschillende personen naar de glazenwand gelopen om achter de wand op het ijs de schaatsers te aanschouwen met hun ijspret, zij zwierden zweverig over het ijs prachtig omdat te zien als aanschouwer ook de kleintjes deden dat met verve.

Ook werd er flink gebuurt door de gasten want ieder kende wel een persoon uit de aanwezigen. De tafels waren per vereniging gerangschikt maar toch ging ieder natuurlijk zijn bekende opzoeken om een Kempische praatje te maken.

Rond twaalf uur kreeg ieder een kop tomatensoep daarna volgde een broodje met een zeer lekkere gehaktbal, ook kwam er voor iedereen een krentenbol de lunch werd afgesloten met een ijs dessert.

Ook was er in de loop van de middag een optreden van
de zangeres Jolanda van den Berghe uit Bladel, die trad solo op met haar keyboard ze betrok iedereen op een prettige manier bij haar optreden en wenste ieder op haar wijze in een vorm van een lied een zeer gelukkig nieuwjaar.

Het werd voor de organisatie en de gasten (aanwezigen) weer een zeer geslaagde bijeenkomst!.

Dank aan Annie Plasmans en Mien van Haperen voor het mede organiseren van deze middag, ook
dank aan alle vrijwilligers van onze vereniging voor hun inzet voor deze dag om de gasten van de Zonnebloem te verwennen en hun een leuke dag te bezorgen.

Tenslotte z
eer zeker ook dank aan de stichting Winterfeesten Reusel de Mierden voor de uitnodiging aan de gasten van de Zonnebloem voor deze activiteit, en aan de vrijwilligers van de Winterfeesten voor de hulp bij de bediening.

Verslag hvdb

Zie alle afbeeldingen  

Hier onder galerij afbeelding.

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken