Koningsquiz 21 april 2022.

koningsdag900x500jpg

Koningsquiz met de Gasten, georganiseerd door de Zonnebloem afdeling Bladel.

Op deze quizmiddag georganiseerd door de werkgroep activiteiten waren 58 gasten en 18 vrijwilligers aanwezig in de zaal van de Tipmast te Bladel.

De zaal was versiert en ook de gasten, een vrijwilliger had verschillende hoedjes gemaakt en met de slingers die aangereikt waren hadden de gasten de grootste lol.

Het was een warm binnen komst voor de gasten ze werden alle verwelkomd door de vrijwilligers, de gasten zochten daarna een mooie plaats om van de bijeenkomst te genieten. De middag werd gestart met het gebruikelijke een kopje koffie of thee.

Jan Wouters had op een scherm allemaal mooie foto’s van het Konings huis geprojecteerd.

We hadden de quiz verdeeld in 3 delen.

De vrijwilligers hadden verschillende hapjes gemaakt en die werden met smaak genutigd door de gasten.

De eigennares van de Tipmast "Els Antonius" werd door het bestuur in aanwezigheid van ieder in de bloementjes gezet, omdat ze zondag stopt dan gaat ze met pensioen ze werd bedankt voor alle tips en het mee denken in de vele jaren dat we hier te gast waren.

Els heeft de aanwezigen nog getrakteerd op heerlijke bitterballen.

Het was een geweldige middag en de gasten vroegen al wanneer de volgend bijeenkomst is, dus dat zegt genoeg voor deze geslaagde middag.

Het verslag en foto's gemaakt door Annie Plasmans.

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken