Kerstviering Zonnebloem afdeling Bladel december 2022

kerstmis-3jpg

Beste Zonnebloemers op donderdag 8 december j.l. werd weer een jaarlijkse kerstviering gevierd, georganiseerd door de activiteitencommissie van afdeling Bladel.

Door omstandigheden "planning" was de kerstviering dit jaar vroeger dan voorgaande jaren. Toch waren er 107 personen aanwezig zowel gasten (85) als vrijwilligers (22), en ieder verheugde zich op deze bijeenkomst!.

De aanvangstijd
van de kerstviering was 10:30 uur (zaal open 10:00 uur) om 15:30 zou de middag eindigen, maar de zaal stroomde pas om 16:00 uur leeg, nadat ieder afscheid van elkaar had genomen en huiswaarts ging.

Na het openingswoord
door bestuurslid/secretaris Liliane Aerts waarin zij iedereen verwelkomde, werd gestart met een kerstlied en er volgde in de loop van de middag meer kerstsongs zowel live als via audio geluid. De aanwezigen kregen eerst een kopje koffie of thee aangeboden, met het in deze tijd bekende kerstkransjes.

In de loop van de middag werden alle aanwezigen getrakteerd op een heerlijke uitgebreide kerstlunch aangeboden in kleine hapjes. Eerst een kopje soep daarna volgde een champignonpasteitje, worstenbroodje, belegde broodjes, en tot slot een bavarois puddinkje. Ook kregen de aanwezigen in de loop van de lunch een drankje aangeboden.

In de tussen pose van de lunch droeg gast Paul van Erp een kerstrijmpje voor opgesteld door Cees van Riel, het was in een rijm gericht aan de Zonnebloem Bladel hij begeleide zich zelf met een mondharmonica. Ook gaf vrijwilliger Jan Wouters via een streaming box de mensen gedichten en liedjes ten gehore.

Ook Liliane Aerts bracht een eigengemaakte rijm gedicht ten gehore. In de loop van het einde van de middag werden door bestuursleden Mien van Haperen en Liliane Aerts op verzoek weer kerstliederen gezongen samen met alle aanwezigen.

Op het einde van de bijeenkomst wenste Liliane Aerts iedereen een behouden thuiskomst prettige Feestdagen en een gelukkige Nieuwjaar en een voorspoedige 2023. Ook dankte zij als bestuurslid alle vrijwilligers voor de hand-en-spandiensten voor deze middag en voorgaande bijeenkomsten van 2022 "geweldig".

Mien
- Annie - Liliane bedankt voor de leiding van deze middag.

Jan Wouters bedankt voor de foto’s.

Verslag hansvandenbossche
webbeheerder.

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken