Activiteit Herberg "In den Bockenreyder" 23 mei 2023

den-bokkenrijder-apngpng

Samen uit eten als afdeling Bladel met de gasten en vrijwilligers naar Herberg "In den Bockenreyder" gelegen in landgoed de Utrecht te Esbeek, waar we gezellig een Brabantse Uitsmijter gingen eten.

De naam “In den Bockenreyder” vindt zijn oorsprong in een stukje historie van deze streek. Bokkenrijders waren min of meermisdadige spookfiguren die, inlang vervlogen tijden, 's nachts op een bok door de hei reden en een spoor van plundering achterlieten. (bron: Google)

Het verslag:

Wij als afdeling Bladel van de Zonnebloem waren aldaar welkom met 56 gasten en 12 vrijwilligers. Het was een drukte van jewelste want we zaten door de felle wind buiten allemaal binnen in de herberg. Maar het was een gezellige drukte en we zaten knus binnen. We starte de activiteit met koffie of thee en konden we gezellig buurten met elkaar. Tussentijds werd er door personeel een rondje gemaakt welke uitsmijter je wilde de keus was "kaas-ham-spek". Na het nuttigen van de uitsmijter werd er nog een fris drankje geserveerd. De gasten vonden alles heel gezellig voor herhaling vatbaar werd er geopperd, maar ze vonden de activiteit te kort het was te snel gegaan. 

Bedankt activiteiten commisie en de vrijwilligers van Zonnebloem afdeling Bladel voor dit uitje.

Verslag en foto's van Annie Plasmans.

Geplaatst op website: hvdb

Liliane Aerts

06-12257846
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Uit eten/terrasje pakken