50 Jarig jubileum afdeling

img20220518162225206hdrjpg

Viering van het 50 jarig jubileum van onze Afdeling op 18 mei 2022

Dit jaar bestaat de afdeling 50 jaar en dat moet groots gevierd worden. Daarom waren op woensdag 18 mei jl. alle gasten en vrijwilligers aanwezig bij Bonjoere op de Horsterweg in Blerick om dit met elkaar te vieren, in de vorm van een gezellige middag met brunch en muziek.

Rond het middaguur werden de gasten welkom geheten bij de locatie om de middag te starten met een overheerlijk buffet bestaande uit o.a. gebakken aardappels, friet, rijst, groenten, saté, kip met champignons, koude schotel en sla. Eenieder kreeg een aantal consumptiebonnen uitgereikt voor een lekker drankje.  De borden waren al snel leeg waarna om twee uur de middag verder ging met muziek en zang van “Die neue Fünf”. Er werd vrolijk meegezongen, geklapt en gedanst op de bovenal Duitse nummers van weleer. De stemming zat er goed in. In de pauze werd er koffie en thee geserveerd met een jubileumgebakje. Dit viel erg in de smaak. Tegen vieren liep het programma ten einde en werden gasten alweer opgehaald door de taxi’s of familieleden. Met een kleine attentie en een mooie herinnering aan deze middag gingen allen tevreden en moe weer huiswaarts.

De vrijwilligers hebben gezamenlijk deze middag afgesloten met een drankje(dank aan David en Marlou van Bonjoere) op het zonnige en bloedhete terras, de zon stond hoog aan de hemel met 32 graden.  Het was een geslaagde middag,  een mooie herinnering voor onze afdeling, dus op naar de volgende 50 jaar.

Wij danken de gasten voor hun aanwezigheid, de vrijwilligers voor hun inzet,  David en  Marlou Wiggins en het personeel van Bonjoere voor de goede zorgen en de dames en heren van “Die neue Fünf” voor het vermaak.

Marij Gubbels

077-3825278
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk