Kienen

img20221102154329594jpg

Kienen bij Bonjoere

KIENMIDDAG DE ZONNEBLOEM AFDELIG BLARIACUM

 

Woensdag 2 november jl. was het weer zover, tijd voor de jaarlijkse kienmiddag van onze afdeling.

Onze gasten werden verzocht rond de klok van twee uur aanwezig te zijn bij Bonjoere op de Horsterweg in Blerick, waar ze werden ontvangen door de talrijke vrijwilligers. De zaal begon al aardig vol te lopen. Er werd gestart met een lekker kopje koffie of thee en een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Even lekker bijkletsen met iedereen, een kort woordje van onze voorzitter en er werd gestart met de eerste kienrondes. De prijzentafel was weer goed gevuld met levensmiddelenpakketten, kerstartikelen, kadobonnen en douche- en handdoekpakketten.

Na een aantal rondes te hebben gekiend volgde er en kleine pauze zodat iedereen in de gelegenheid werd gesteld een drankje te bestellen. Daarna weer heerlijk verder. Velen hebben al prijzen in ontvangst kunnen nemen, die overigens goed in de smaak vielen. Voor de verliezers volgden er nog een aantal rondes zodat tegen de klok van vijf uur iedereen tevreden naar huis ging met een prachtige prijs. Het was weer een gezellige middag.

Wij danken de uitbaters van Bonjoere voor de gastvrijheid, gasten en vrijwilligers voor de aanwezigheid, en natuurlijk onze talrijke sponsoren voor de fantastische prijzen. Kortom, een woord van dank aan allen die deze prachtige middag mogelijk hebben gemaakt.

Rest mij nog U  fijne kerstdagen toe te wensen en een voortreffelijke start in een gelukkig maar bovenal gezond 2023!

 

Namens de Zonnebloem Afd. Blariacum,

Geddie de Vries(vrijwilliger) 

Marij Gubbels

077-3825278
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk