Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan winkelcentrum Schalkwijk

Veel van onze gasten zijn niet in de gelegenheid zelfstandig te winkelen. Wij bieden hen, in samenwerking met de provincie en regio, aan een bezoek te brengen aan het winkelcentrum Schalkwijk.

Op dinsdag 10 november gingen we met 6 deelnemers en 4 vrijwilligers naar het winkelcentrum Haarlem/Schalkwijk. Het plein tussen V en D en Blokker was omgetoverd tot een terras. Het regiobestuur had rolstoelen beschikbaar gesteld en een team gastvrouwen verzorgden de koffie en heerlijke taart. Om 11.15 uur gingen we op pad. Na een fikse wandeling waren we om 13 uur weer terug op het terras voor de lunch, die door bakker Vink was verzorgd. Toen kwamen natuurlijk de verhalen los van de aankopen die waren gedaan. Van oogschaduw tot een leuke trui, maar het aller belangrijkste was eigenlijk dat het zo fijn was om te winkelen. Na de lunch gingen we verder met onze inkopen. De vermoeidheid speelde toch een rol, zodat we om 14.30 uur voldaan richting de busjes gingen. Zij stonden keurig op ons te wachten. Voor iedereen was het een uitje dat voor herhaling vatbaar is.

auteur: vrijwilligster Ineke van Leuven

 

Marianne Verstraten

023-5426222
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen